Hogyan kerülj az első oldalra a Google-ben külföldön? Angol nyelvű SEO szövegírással!

Ha a céged külföldön értékesít, egyértelmű, hogy szeretnél a Google-ben az első oldalra kerülni! Na de hogyan?

Itt jon a képbe az angol nyelvű SEO szövegírás!

Az angol nyelvű SEO szövegíró, vagy SEO copywriter (Search Engine Optimization, azaz keresőmotor-optimalizálás) kulcsszerepet játszhat egy cég nemzetközi fejlődésében. Az általam készített anyagok kulcsrakész SEO-tartalmak, amelyeket azonnal feltölthetsz a weboldaladra, vagy egyéb csatornáidra, hogy elinduljon hódító útjára a Google-ben!

A tartalmakat vagy az általad kért kulcsszavakra optimalizálom, vagy magam végzek kulcsszó-keresést, ha kéred. Optimalizálom a meta descriptiont (az oldalt leíró összefoglaló szöveget), tagolom az oldalt alcímekkel és a témához kapcsolód stock képeket is belefoglalok a tartalomba! És ami a legfontosabb, magát a szöveget úgy építem fel, hogy ne csak a terméked, vagy szolgáltatásod egyediségét hangsúlyozza, hanem azokat a kulcsszavakat is tartalmazza, amelyek a legnagyobb eséllyel a keresőmotorok első oldalára lövik a blog bejegyzést, vagy cikket! 

Mi lesz mindezek eredménye? Mérhetően kedvezőbb helyezés a külföldi Google találatokban! Nem egyszer már egy adott kulcsszóra írott első tartalom az első Google találati oldalon landol például Amerikában, vagy az Egyesült Királyságban, utána pedig tovább folytathatjuk a támadást, finomítást a még kedvezőbb helyezésért! Nem rossz, mi?

Nézzük meg a SEO-szövegírás néhány átfogóan fontos előnyét:
 

Növeli a láthatóságot


A szövegíró olyan tartalmat hoz létre, amely jobban megjelenik a keresőmotorokban, így több látogató jut el a cég weboldalára vagy online platformjaira. Ha egy cég nemzetközileg is szeretne terjeszkedni, az angol a leggyakrabban használt globális nyelv, így érdemes az angol nyelvű tartalmakra fókuszálni.
 

Pontos célcsoport-megszólítás


Az SEO szövegíró segít abban, hogy a tartalom releváns és vonzó legyen a különböző országokból érkező látogatók számára. Emellett képes regionális kulcsszavakat és kifejezéseket is integrálni a tartalomba, hogy az még inkább megfeleljen a helyi keresési szokásoknak.
 

Magasabb konverziós arány


Egy jól optimalizált, informatív és meggyőző tartalom növeli a konverziós arányt, vagyis több látogató válik vásárlóvá, ügyféllé vagy előfizetővé.
 

Hitelesség és szakértelmi státusz


Az SEO-barát, jól megírt angol tartalom hozzájárulhat a cég hitelességének és szakértelmi státuszának növeléséhez nemzetközi szinten is.
 

Költséghatékonyság


A jól optimalizált weboldal hosszú távon kevesebb marketingköltséget jelent, mivel organikus forgalmat generál, ami alacsonyabb költséggel jár, mint például a fizetett hirdetések.
 

Versenyelőny


A nemzetközi piacon a verseny gyakran még élesebb, mint a helyi piacon. Egy erős online jelenlét, amit az angol nyelvű SEO szövegírás segíthet elérni, komoly versenyelőnyt jelenthet.
 

Tartós eredmények


Az SEO előnye, hogy nem csak azonnali, hanem tartós eredményeket is képes produkálni. A keresőmotorokban elért jó pozíciók hosszú távon is forgalmat generálhatnak, ami a cég nemzetközi növekedését segíti.

Összefoglalva, angol SEO copywriter szolgáltatásaim segítenek a cégednek hatékonyan bemutatkozni a külföldi piacokon. Kulcsszó-optimalizált tartalmakat készítek, amelyek javítják a weboldalad rangsorolását és növelik a forgalmat, így segítve céged az üzleti sikerben. 
Power Prose
Telefon: +36-20-528-9149
E-mail: adam.csorghe@powerprose.hu

Adatvédelmi Tájékoztató