Kreatív és marketing szövegírás angolul

Ha magyar cégként szeretnél értékesíteni külföldön, különösen olyan piacokon, ahol az angol az elsődleges vagy az egyik fő nyelv, akkor egy angol marketing szövegíró alkalmazása több szempontból is elengedhetetlen lesz előbb-utóbb. Íme néhány indok:
 

Nyelvi Lokalizációs Képességek

 
Egy angol anyanyelvi szinthez közelítő szövegíró pontosan tudja, hogyan kell megfogalmazni a marketing anyagokat annak érdekében, hogy azok az adott célpiac számára hatékonyak legyenek. A kulturális és nyelvi finomságok ismerete kulcsfontosságú lehet.
 

Kultúra és Stílus


Az angol nyelvű piacokon más a fogyasztói magatartás, és más típusú marketing fogások működnek jól, mint Magyarországon. Egy tapasztalt angol marketing szövegíró segíthet abban, hogy a cég üzenete a legmegfelelőbb módon juthasson el a célközönséghez.
 

Professzionalizmus


Egy jól megírt angol marketing anyag nem csak több vásárlót csalogathat, de a cégnek is professzionálisabb, megbízhatóbb képet kölcsönöz.
 

Versenyképesség


A nemzetközi piacon a verseny rendkívül erős. Egy angol szövegíró segíthet abban, hogy a cég kiemelkedjen a tömegből.
 

SEO és Online Láthatóság


Ha a cég online is értékesít, egy angol szövegíró segíthet optimalizálni a weboldal tartalmát, hogy az jobban teljesítsen a keresőmotorokban, különösen az angol nyelvű keresések esetében.

Összességében, egy angol marketing szövegíró hozzáadott értéket képviselhet egy olyan magyar cég számára, amely külföldön szeretne értékesíteni. Az anyanyelvi szintű nyelvismeret, a kultúrális érzékenység és a marketinges szakértelem mind hozzájárulhatnak a cég sikeréhez az angol nyelvű piacokon.

 

Power Prose
Telefon: +36-20-528-9149
E-mail: adam.csorghe@powerprose.hu

Adatvédelmi Tájékoztató