Készítsük el a weboldalad legjobb angol verzióját!

Az angol nyelvű weboldal létrehozása számos előnnyel jár egy magyar cég számára, amely nemzetközi piacokon szeretne értékesíteni, ám nem elég csupán "lefordítani" a szövegeket. Marketinges szempontból kell őket átültetni az adott célország, célterület látogatóinak számára, hogy a magyarul megfogalmazott üzenet és termékelőny ugyanolyan erővel "menjen át". Ehhez lényeges a helyi kulcsszavak megtalálása, a vásárlói kultúra ismerete, a kulturális szenszitivitás, egyszóval a nyelvi lokalizáció.

Az alábbiakban nézzük meg milyen előnyökkel jár, ha elkészítjük a weboldalad angol verzióját:
 

Nemzetközi Elérhetőség


Az angol az egyik legelterjedtebb nemzetközi nyelv, és sok országban az üzleti élet alapja. Egy angol nyelvű weboldal lehetővé teszi, hogy a cég elérje a globális közönséget.
 

Hitelesség és Profizmus


Egy jól megtervezett, angol nyelvű weboldal kompetenciát és hitelességet sugall, ami növelheti a cég nemzetközi piacokon való elfogadottságát.
 

Versenyképesség


A nemzetközi versenytársak valószínűleg már rendelkeznek angol nyelvű weboldalakkal. Egy magyar cég számára fontos, hogy lépést tartson a versenytársakkal, és ne hagyja, hogy a nyelvi korlátok hátráltassák.
 

SEO és Láthatóság


Az angol nyelvű tartalom jobban indexelhető és könnyebben elérhető a nemzetközi keresőmotorokban, mint a magyar nyelvű tartalom. Ez növeli a weboldal láthatóságát és a potenciális ügyfelek elérését.
 

Kommunikáció


Az angol nyelvű weboldal lehetővé teszi a cég számára, hogy egyszerűbben kommunikáljon nemzetközi ügyfelekkel, beszállítókkal és partnerekkel.
 

Bővítési Lehetőségek


Egy már meglévő angol nyelvű weboldal megkönnyíti új piacokra való belépést, mivel a vállalatnak nem kell minden egyes új piacra belépéskor új weboldalt készíteni.
 

Marketing és Branding


Az angol nyelvű tartalom lehetővé teszi, hogy a cég globális marketing kampányokat futtasson és nemzetközi vásárlókat célozzon meg.
 

Ügyfélkör


Az angol nyelvű oldal nem csak a cég számára lehet előnyös, hanem a nem angolul beszélő ügyfelek számára is, akik esetleg angolt használnak második nyelvként.
 

Kultúrális Sokszínűség


Egy angol nyelvű weboldal azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat kulturálisan sokszínűbbnek tűnjön, ami vonzó lehet a globális vásárlók számára.
 
Ezen előnyök fényében egy angol nyelvű weboldal kritikus lépés lehet egy magyar cég nemzetközi terjeszkedési stratégiájában.
 
Power Prose
Telefon: +36-20-528-9149
E-mail: adam.csorghe@powerprose.hu

Adatvédelmi Tájékoztató