"Tell the truth, but make it fascinating"
                                                                                                                                                                                                                     David Ogilvy
Csörghe Ádám
Szövegíró, PR és kommunikációs szakember


Több mint 10 éve foglalkozom angol nyelvű szövegírással, valamint Earned és Paid Media kampányok levezetésével olyan hazai cégek számára, amelyek a világpiacot igyekeznek meghódítani. A nyugati vásárlói kultúra personáinak megértésében és az angol nyelv professzionális szintű használatában egyrészt az a hét év segített, amelyet Dublinban töltöttem, másrészt egyetemi angol tanulmányaim, melyeket az Eszterházy Károlya Katolikus Egyetemen végeztem.

A nagyszerű hazai termékeknek és innovációknak hála, PR és kommunikációs szakemberként volt szerencsém olyan külföldi szakemberekkel együtt dolgozni, akik az amerikai és nyugat-európai újdonságok mellett felfigyeltek hazánk szakembereinek erőfeszítéseire is és örömmel hírt adtak azok gyümölcseiről. A teljesség igénye nélkül néhány ezen outletek közül: Forbes UK, WIRED, PC World, Macwelt, Digital Trends, Medgadget, Enterprise Security Magazine.

Örömmel várom megkeresését, hogy az Ön cégének sikeréhez is hozzájárulhassak szövegírói és/vagy fordítói tevékenységemmel.


 
Power Prose
Telefon: +36-20-528-9149
E-mail: adam.csorghe@powerprose.hu

Adatvédelmi Tájékoztató